Подарунок долі: друг Дантеса Олексій Дурнєв засвітився з маленьким хлопчиком на руках – невже став батьком?

Український телеведучий, актор, продюсер Олексій Дурнєв має хороше почуття гумору та завжди знає, як вміло відповісти словом. Про життя цієї особистості й буде йти мова в статті.

Так, на сторінці в Instagram його друга Володимира Дантеса ми помітили дуже цікаве фото. Олексій Дурнєв тримав на руках маленького хлопчика, а підпис в сторіз залишив неабиякі підозри, що це таємна дитина зірки.

“А я казав, що Олексій Дурнєв дограється”, – підписав світлину Володимир Дантес.

Сторіз Володимира Дантеса

Звичайно, що дитина не шоумена. А їхніх спільних друзів. Також Володимир розповів, що Олексію знову видалили його сторінку в Instagram і незрозуміло, з яких причин.

“Льоші знову видалили його сторінку. Я не знаю, що відбувається, але він дуже відповідальний блогер, тому знову активізується його стара сторінка”, – розповів Володимир.

Нагадаємо, що свою першу популярність Олексій Дурнєв відчув після виходу його авторського проєкту “Дурнєв+1” на телеканалі “ТЕТ”. Колегою та співведучою стала Даша Ши. Шоу швидкими темпами набуло популярності. У 2014-му році його закрили.

Також Дурнєв став одним з незмінних коментаторів шоу про моду та стиль “Богиня шопінгу” у 2012-му році. Його жарти, підколи та сміх завжди підіймали настрій кожному глядачу.

Про своє особисте життя говорити не любить, але відомо, що зараз серце Олексія вільне. Він зізнався, що йому важко кохати й, можливо, він навіть не знає, як це по-справжньому. Була симпатія, було таке, що дівчина гарна та прекрасна ззовні. Але, щоб палко любити – такого не пам’ятає.

Дурнєву не одноразово приписували роман з Дашею Астаф’євою, проте він запевнив між ними дійсно справжня “хімія”, але тільки дружня.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.