Ніяка вона не Alyosha: яке справжнє ім’я та прізвище по паспорту має дружина співака Тараса Тополі

Відомо, що українська співачка Alyosha має зовсім інше ім'я та прізвище по паспорту. Розглянемо цікаві факти з життя зірки та розкриємо справжнє походження дівчини.

Альоша пройшла свій власний шлях до успіху. Були падіння та злети, переживання і щасливі моменти. Успішний початок співочої кар’єри розпочався після участі у щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2010 році.

Через рік артистка відчула смак справжньої слави. Неодноразово зірка була номінована в різних співочих преміях. Відомо, що зараз співачка перебуває у шлюбі з солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею.

Факти з біографії Альоші

Народилася 14 травня 1986 року в Запоріжжі. Зростала творчою дівчинкою. У шкільні роки співала в хорі та мала заняття в музичні студії “Юність”. Здобула освіту в Київському університеті культури і мистецтв. Навчалася на факультеті естрадного вокалу.

Співачка Alyosha

Справжнє ім’я та прізвище зірки Олена Кучер, але у 2013 році взяла прізвище чоловіка й офіційно стала Оленою Тополею. Подружжя виховує трьох спільних дітей: сина Романа, який з’явився на світ у 2013-му, сина Марка – 2015 року народження та донечку Марію, яка народилася у 2020-му.

Олена Тополя з чоловіком Тарасом Тополею

Проте це не єдині стосунки Олени. Також жила в неофіційному шлюбі з продюсером Вадимом Лисицею.

Нагадаємо, що чоловік співачки Тарас Тополя на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов захищати свою Батьківщину. Протягом 6 місяців перебував у складі територіальної оборони, а тепер знову займається творчою діяльністю.

Після повернення додому співак відразу полетів до США, щоб побачитися з дітьми та дружиною. Виїзд за кордон артисту дозволений, бо є багатодітним батьком трьох дітей.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.