МастерШеф. Професіонали 4 сезон 4 випуск від 04.03.2023: хто покинув проєкт – “Мала вигляд скандалістки”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 4 випуску від 04.03.2023 вже відомо. Дізнайтеся, хто з учасників покинув шоу на цей раз у нашій статті.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф.Хто Професіонали 4 у 4 випуску від 04.03.2023. Минулого разу глядачі вже попрощалися з першою учасницею, і в цьому випадку на них чекали нові сюрпризи.

Хто покинув МастерШеф.Хто Професіонали 4

Так, професіонали вже змогли продемонструвати, володіють навичками командної роботи, а також лідерськими якостями, які аудиторія трактувала по-різному. Хтось залишився незадоволеним рівнем підготовки кулінарів, а хтось скандальністю та небажання брати на себе відповідальність.

Хто покинув МастерШеф.Хто Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф.Хто Професіонали 4

За думкою глядачів, один з найімовірніших кандидатів на виліт став учасник Антон. Але очікування не виправдалися і судді вигнали Василя. Примітно, що на цей раз думка глядачів та Ольги Мартиновської, Володимира ярославського і Ектора Хіменеса-Браво не зійшлася. Втім, так чи інакше, саме Василь не впорався під час конкурсу чорних фартухів та покинув проєкт.

Нагадуємо, що цей сезон сильно відрізняється від попередніх, адже усі учасники володіють українською мовою, що робить непотрібним дубляж, а також мали свою історію того, як вони прожили 2022 рік. Здебільшого кулінари розповідали або про свою волонтерську діяльність, або про втрати, які понесли.

Також глядачі звернули увагу на рівень професійності учасників цьому сезоні, який виявився трошки нижчим за попередні. Втім, шафи прийшли за знаннями, досвідом та новими навичками, а тому на глядачів так чи інакше чекає захоплива подорож у світ кулінарії.

Схожі статті

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?