“Вона мене змінила”: після розлучення з з Фонарьовою Святослав Вакарчук розповів про своє сімейне життя

Знаменитий український співак Святослав Вакарчук вперше розповів про те, як проходить його сімейне життя в умовах війни та постійних виступів на благодійних засадах.

2021-го року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив разом 20 років. І вже через декілька місяців з’явилася новина про народження у артиста первістка.

На світ з’явився Іван Вакарчук, однак особистість його матері залишалася великою загадкою. Пресі вдалося дізнатися, що Євгенія Яцута, з якою виконавець тісно спілкувався перед новиною про народження Івана виношувала дитя. Тоді з’явилися підозри, що новою коханою жінкою Вакарчука була саме продюсерка, а коли її друга вагітність співпала з народженням дочки музиканта Соломії вже не залишалося жодних сумнівів, що саме вона стала другою дружиною фронтмена гурту “Океан Ельзи”.

Святослав Вакарчук вперше розповів про своє сімейне життя

Після початку війни Святославу довелося нелегко, адже він покинув кохану жінку і двох крихітних дітей. Втім, зірка одразу ж дав зрозуміти, що розставив пріоритети таким чином саме заради майбутнього своїх спадкоємців.

“Я не можу сказати, що це змінило мене фундаментально, —розповів співак. — Просто з’явився ще один вимір і ще одна фарба в житті, можливо найважливіша. Але сама по собі вона не змінила мене, вона лише додала плюси до сприйняття світу. Насправді, мені дуже допомагає той факт, що народились маленькі дітки. Це дає шалену мотивацію”

Артист зізнається, що йому хотілося б більше часу проводити у родинному колі, а свою увагу дарувати саме дітям. Однак, доля розпорядилася зовсім іншим чином, і музикант робить усе необхідне. Вакарчук сподівається, що його внесок зробить майбутнє його сина та дочки світлим та багатим на перспективи.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.