Повністю щаслива: Лілія Ребрик з ніжними квітами показала себе на публічному заході – букет не від чоловіка?

Талановита акторка театру та кіно, телеведуча Лілія Ребрик з'явилася на важливому публічному заході з гарним букетом квітів. Проте шанувальників зірки цікавить, від кого такий презент.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася, що взяла участь в одному з благодійних заходів, де була запрошеною гостей та виступала в ролі спікера.

Подія вимагала й відповідного зовнішнього вигляду. Жінка обрала діловий стиль. Одягнула досить ніжний костюм коричневого кольору, який їй дуже личить. Образ доповнила туфлями кремового кольору, які чудовою поєднуються кольором з її гольфом.

На світлинах Лілія щаслива, усміхнена та дійсно успішна леді. Постала з гарним букетом квітів, які неабияк зацікавили підписників.

Ніякого таємного залицяльника, як хтось встиг подумати, у жінки немає. Ба більше, Андрій Дикий теж прийшов на захід, щоб підтримати дружину. Закохані сиділи поруч та дивилися на одне одного таким люблячим та ніжним поглядом.

Найімовірніше, квіти були подаровані організаторами благодійного заходу.

“Благодійність – це інвестиція. Інвестиція в майбутнє України, яку обов’язково відбудують, яка розквітне, яка точно буде щасливою. Дякую Біржовому університету за запрошення виступити на Female freedom forum. Поділилася своїм досвідом благодійності. Побула серед людей, близьких за духом”, – розповіла Лілія Ребрик.

Також телеведуча подякувала організаторам за те, що допомогли благодійному фонду Лілії Ребрик. Зібрані кошти підуть на проєкт “Нескорені” – підтримка жінок, які опинилися у складних життєвих ситуаціях і відповідальні не тільки за себе, а й за своїх дітей чи батьків похилого віку.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.