Молода дружина Віктора Павліка пригрозила хейтеру піти в суд за коментар про її ніс: “Відповість”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Франковича Павліка Катерина публічно розібралася з користувачкою, яка її образила в мережі.

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина після того, як стала медійною особистістю продемонструвала вольовий характер та небажання миритися з відсутністю поваги до себе в мережі.

Позаминулого року Катерина повідомила про те, що подає до суду на колишню дружину свого чоловіка Ларису за численні образливі висловлювання на свою адресу. Процес дівчина виграла. Натомість Созаєву зобов’язали виплатити 8 тисяч гривень позивачці.

Катя Репяхова пригрозила хейтеру судом

Однак деяких хейтерів блогерки ця історія абсолютно нічому не навчила, тому Катерина прийняла рішення нагадати тим, хто будь-які кордони, чим подібна історія може закінчитися.

Так, нещодавно героїня нашої статті оприлюднила нове фото, під яким з’явився образливий коментар. Концертна директорка знайшла його авторку, почала спілкуватися з нею через сторіз, а також намагалася встановити її особистість через підписників жінки.

Катя Репяхова пригрозила хейтеру судом
Катя Репяхова пригрозила хейтеру судом

Ба більше, Катя нагадала, що вже має досвід судових розбірок подібного характеру, а тому жартувати з нею не варто.

“Нагадаю, що я нещодавно виграла суд за публічні образливі висловлювання на мою адресу. І ця людина обов’язково відповість за свій вчинок. Тому зі мною краще не жартувати”

Нагадаємо, що зараз Віктор Франкович одружений на своїй концертній директорці Катерині Репяховій, яка позаминулого року народила йому четверту дитину Михайла. Зараз сім’я проживає в Києві. Не дивлячись на стабільний фінансовий стан чоловіка, Катерина займається блогом, а також розвиває власний бізнес.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.