Друг Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого після другого шлюбу: “Не просто стосунки”

Друг знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука прокоментував його розлучення, а також початок нових стосунків з журналісткою Катериною Полтавською.

Як відомо, минулого року Володимир Остапчук повідомив, що розлучається вдруге. Разом з Христиною Горняк вони впродовж декілька місяців інтригували мережу імовірним розставанням, адже підписники давно почали здогадуватися про проблеми у стосунках пари. І врешті-решт, обидва визнали, що прийняли рішення покласти їхньому союзу край.

Остапчук з Христиною Горняк
Друг Володимира Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого

А вже незабаром стало відомо, що у Володимира з’явилася нова дівчина. Її особистість чоловік розкривати не поспішав, але користувачі мережі впоралися самостійно і встановили, що це Катерина Полтавська.

Друг Володимира Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого

Ба більше, подейкують, що пара вже одружилася. Чутки спровокували фотографії Володимира та Катерини з паспортного сервісу. Про особисте пара поки що не розповідає і майже не коментує свої стосунки. Втім, друг Володимира Остапчука дав ексклюзивне коментар, в якому розповів про його особисте життя в даний момент.

“Розлучення було точно нелегким, як і для будь-якої людини, яка закінчила стосунки. Тим паче, це не просто стосунки, а сімейне життя. Я знайомий із новою обраницею. Вони завжди милі. Я радий за Вову, як за свого друга”, — зізнався чоловік в програмі “Життя відомих людей”.

Нагадуємо, що Володимир Остапчук є двічі батько, а також двічі розлучений. Стосунки з першою дружиною Оленою Войченко в нього налагодилися тільки після розлучення з Христиною Горняк. Володимир рушив до Канади, там провів час зі своїми спадкоємцями, а повернувшись, почав налагоджувати своє особисте життя.

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.