“Я зіграла його маму зі Стасом Бокланом”: Ольга Сумська згадала про свій досвід в “Кварталі” при Зеленському

Ольга Сумська народна артистка України, яку дуже поважають та люблять у народі за її талант та самовідданість своїй роботі. Сумська вміє підкорити серця своїх поціновувачів раз і назавжди.

Не секрет, що всі відомі люди, а особливо актори та співаки досить часто співпрацюють разом та перевтілюються в різні образи. Тобто, співаки стають акторами та навпаки. Насправді український шоу-бізнес досить тісно переплітає всі його різновиди й зовсім не дивно, що люди в ньому тісно співпрацюють.

Ольга Сумська про Зеленського

Наприклад, нещодавно Ольга Сумська розповіла на одному з інтерв’ю для “Радіо Свобода”, як їй працювалося на одній сцені з паном Зеленським. Річ в тому, що на “Кварталівській” сцені. І Сумській дісталась не проста роль, а роль мами Зеленського з Кривого Рогу.

“Я працювала з Володимиром Олександровичем ще до його президентства. Скажу чесно, це надзвичайно талановита людина, він справжній лідер, завжди у мене було переконання і відчуття, що він переможець” – розповіла Ольга.

Сумська грає маму Зеленського

Також народна артистка пригадала, як разом зі Стасом Бокланом зіграла маму Володимира Зеленського з Кривого Рогу з особливим акцентом, та ще й без репетицій та підготовки. І цим досвідом Сумська пишається, тому що вона впевнена в ньому, але все ж таки переживає за Зеленського. До того ж акторка знає його особисто та бачить, наскільки нині президенту важко опановувати всі події у своїй голові, але він все подолає.

Володимир Зеленський

Ольга бажає пану Володимиру більше терпіння та подолати всі ці складнощі, які випали на його президентський шлях. А також, жінка вважає, що немає нічого особливого у тому, що актор став президентом, бо президент і має вміти гарно грати. Але Зеленський переживає все так, як відчуває, все транслює чесно та щиро.

spot_img

Схожі статті

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.