Хлопець з Камишан тепер шеф-кухар у Нью-Йорку: шлях переможця “МастерШеф. Професіонали” Павла Серветника

Під час своєї участі у зйомках кулінарного шоу Павло Серветник заробив хорошу репутацію серед глядачів, а також полюбився багатьом за свій мужній характер та професійність.

Тільки-но Павло з’явився на українських екранах, йому вдалося підкорити серця глядачів. Комусь подобалася його креативність, комусь такт та доброзичливість, а комусь воля та професійність. Так чи інакше, чоловік пройшов великий шлях до зйомок на шоу, і після перемоги не зупинявся та рухався далі.

До того, як Серветник став знаменитістю, він пробував себе і в музиці, і в спорті, а за освітою взагалі програміст. Свого часу чоловік мав серйозні проблеми зайвою вагою, адже важив 100 кілограмів. Але і в даному питанні чоловіку вдалося досягти своєї мети та отримати бажану фігуру.

Шлях Павла Серветника до успіху

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Павло Серветник зник з окупованого Херсона
Шлях Павла Серветника до успіху

Як відомо, ставши переможцем, Павло рушив навчатися кулінарні справі за кордон, і саме там захопився випікання хліба. Повернувшись в Україну саме цим він і зайнявся. Колиш захопили Херсон Серветник безкоштовно робив хліб ТВ роздавав його.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Павло Серветник
Шлях Павла Серветника до успіху

Однак, згодом довелося виїхати з окупованого міста. Зараз чоловік знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де працює шеф-кухарем. За кордоном він перебуває зі своєю коханою дружиною, але думками та серцем завжди на батьківщині.

“Я почав займатися благодійною випічкою ще на початку війни. О 5-й ранку нам із дружиною зателефонували охоронці з цеху і сказали, що почалася війна. Я хотів їхати з міста, але батьки змінили мою думку, сказавши, що все буде добре, і щоб я себе тримав у руках”

Також за діяльністю кулінара можна слідкувати на його акаунті, адже Павло постійно публікує новий контент, розповідає цікаві рецепти та залюбки взаємодіє зі своєю аудиторією.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.