Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком: одна з них тепер з ним одружена

Відома українська телеведуча Марічка Падалко розповіла багато цікавих деталей про її стосунки з чоловіком. Одна з найприголомшливих — його побачення з Лідією Таран.

Неодноразово Марічка Падалко розповідала, що коли почала зустрічатися з Єгором Соболєвим вони обидва не були вільними людьми. Однак ведуча була впевнена щодо стосунків з Народним депутатом України далеко не одразу, а тому спочатку відправила на побачення з ним Лідію Таран, щоб вона побачила чоловіка, поспілкувалися і поділилася своїми враженнями з подругою. Ведуча побачилася з Єгором і можна сказати, що зробила свій внесок у щастя подруги.

Марічка Падалко заявила, що Лідія Таран ходила на побачення з її чоловіком
Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Марічка зізналася про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чим дуже здивувала аудиторію. Втім, ідея ходила на побачення не тільки з Єгором, але і з іншими потенційними бойфрендами журналістки.

Марічка Падалко з чоловіком
Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Примітно, що сама Лідія Таран ніколи не була заміжньою, а єдиний обранець журналістки, про якого відомо пресі — це Андрій Доманський. Саме від нього Лідія народила свою єдину дочку Василину. Зараз екс-пара навіть не спілкується.

Зараз Марічка Падалко і Єгор Соболєв виховують трьох спільних дітей. Також у політика є донька від попередніх стосунків. Після початку повномасштабної війни Єгор пішов захищати Україну, а тому родині дуже важко. Кожна зустріч з головою сім’ї приносить сльози щастя та радість, яка закінчується через декілька днів, коли відпустка закінчується.

Тим часом діти Марічки Падалко у перші місяці війни були евакуйовані, але потім родина повернулася до Києва.

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.