Віталіна Мусієнко, Еліна Іващенко і Христина Соловій: де зараз фаворитки Олега Винника і Святослава Вакарчука

Кожне талант-шоу це можливість для учасників проявити себе та познайомитися з відомими та впливовими людьми у сфері шоу-бізнесу. Тому, коли підопічні зіркових тренерів починають з ними співпрацювати, їм приписують роман.

На шоу “Голос країни” за всі 12 сезонів було безліч чуток про романи учасників з тренерами. І одним з найяскравіших прикладів такого “роману” стало спілкування Святослава Вакарчука та Христини Соловій. Дівчина прийшла на проєкт з неймовірним талантом та жагою до перемоги. Вона обрала для себе Вакарчука і стала фавориткою свого тренера, оскільки Святослав побачив у дівчині справжні талант та особливий тембр. І під час шоу, і після нього Соловій та Вакарчуку приписували роман.

Та насправді між ними була і є лише творча співпраця. Зараз же Соловій знаходиться в Україні та готується до свого концертного туру по українських містах. А до цього туру дівчина їздила з благодійними концертами по різних країнах Європи.

Така ж сама історія у Вакарчука сталася з Віталіною Мусієнко, адже дівчина також стала заручницею чуток про роман з наставником Святославом Вакарчуком. Але на відміну від Соловій Віталіна довгий час не коментувала свої відносини з тренером “Голосу, адже вона не хотіла давати привід для ще більшого поширення чуток. Та зараз Віталіна також знаходиться в Україні та навіть виступає іноді на одній сцені зі Святославом.

А ось фаворитка Олега Винника Еліна Іващенко не соромилась коментувати стосунки зі своїм тренером, оскільки роману між ними таки не було, а ось творчий інтерес так. Тому, Іващенко мала змогу записати трек з повелителем вовчиць, бо стала його улюбленицею та довела, що вона сильна вокалістка.

Та зараз Еліна вже кілька місяців працює вокалісткою на круїзному лайнері та мандрує по всьому світові. Нещодавно дівчина виклала фото з Маямі, там, Іващенко скоріш за все відпочиває між роботою.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.