Даша Матюніна, Настя Жмур та Інна Бордюг: хто це такі і як вони пов’язані з Квітковою, Каменських і Огнєвіч

Три неймовірні різні дівчини, проте існує факт з біографії, який притаманний до кожної з них. Даша Квіткова, Настя Каменських та Злата Огнєвіч насправді мають свої псевдоніми.

Розкриємо справжнє ім’я та прізвище перерахованих зірок та розповімо, навіщо кожна взяла собі псевдонім.

Даша Матюніна

За псевдонімом відома, як Даша Квіткова. Народилася дівчина 9 липня 1998 року. Відверто зізналася, що соромилася свого справжнього прізвища, а тому вирішила придумати милозвучну та гарну заміну на Квіткову.

Даша Квіткова та колишній чоловік Нікіта Добринін
Даша Квіткова та колишній чоловік Нікіта Добринін

Свою прихильність здобула завдяки участі в головному проєкті про кохання “Холостяк-9”. Головним героєм став Микита Добринін. Пара офіційно одружилася у 2020 році, виховують спільного сина Лева, проте в січні цього року екс-закохані приголомшили зізнанням про розлучення.

Настя Жмур

Все ще перебуваєте у здогадках, що за особистість? Настя Жмур насправді відома, як Настя Каменських. Саме це прізвище зірка має з народження.

Народилася жінка 4 травня 1987 року в Києві. Здобула свою популярність завдяки легендарному гурту “Потап і Настя”. Відомо, що у 2019 році Настя Каменських стала офіційною дружиною Олексія Потапенка.

Настя Каменських та Олексій Потапенко
Настя Каменських та Олексій Потапенко

Зараз пара щаслива, розвивається у творчості, допомагає ЗСУ. Продовжують перебувати та працювати в Україні.

Інна Бордюг

Остання героїня нашої статті. Насправді це вже ніяка не Інна, а відома співачка, головна холостячка країни Злата Огнєвіч.

Народилася дівчина 12 січня 1986 року. З дитинства їй не подобалося ані ім’я, ані власне прізвище, тому майбутня зірка пообіцяла собі, як тільки стане дорослою все змінить. Так і сталося. Тепер від колишнього походження по паспорту не залишилося й сліду.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

У 2021 році стала головною героїнею “Холостячка-2”. Артистка щиро сподівалася зустріти своє справжнє кохання, проте у виборі помилилася. Переможець Андрій Задворний заявив, що після півтора місяця стосунків, його почуття зникли.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.