Чому Олег Винник приховує діагноз? Після втечі артиста за кордон уся правда вийшла назовні: “Не може стояти”

Знаменитий український виконавець Олег Винник перебуває в еміграції більше року. За офіційною версією, артист хворіє. Втім, діагноз досі не озвучений.

Знаменитий український виконавець Олег Винник після 24 лютого не виходив на зв’язок зі своїми підписниками. Піар-відділ артиста на початку минулого року декілька разів привітав шанувальників зі святами, але згодом будь-яка взаємодія з користувачами мережі зійшла нанівець.

Лише через декілька місяців представники Олега Винника повідомили про те, що він дійсно знаходиться за кордоном, як і підозрювали журналісти та лікується. При цьому діагноз озвучений не був жодного разу.

Як зараз почувається Олег Винник

Олег Винник
Як зараз почувається Олег Винник

Зірка приховує від своїх шанувальників свій справжній стан здоров’я. Однак ті чи інші відомості час від часу приходять від його наближених. Наприклад, не так давно голова фан-клубу артиста розповіла, що знає про його самопочуття.

Зокрема, Валерія Барон підтвердила, що зараз співак знаходиться в Німеччині, де продовжує своє лікування. Творчість артиста здебільшого охоплює написання та запис нових композицій.

“Він у Німеччині, в Берліні. Він дуже переживає за Україну, йому болить за все, що тут відбувається. Але його стан здоров’я не дуже дозволяє йому бути в публічному просторі. Він продовжує працювати у студії, готує нові пісні. Він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини і стан здоров’я, що наразі не може стояти на сцені”

Нагадуємо, що Олег Винник бере активну участь у благодійності, навіть не дивлячись на свою хворобу та відсутність в Україні. Здебільшого співак передає українським бійцям автомобілі, які вони використовують на передовій. Скільки саме було передано автівок поки що невідомо, але немає сумнівів, що пізніше цифри будуть озвучені.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.