“Відсутня об’єктивна позиція”: Огнєвіч після скандалу з Єфросиніною та Поляковою поставила зірок на місце

Злата Огнєвіч вперше публічно відповіла на образливі висловлювання на свою адресу, які дозволили собі озвучити в медійному просторі Маша Єфросініна та Ольга Полякова.

Після 24 лютого Злата Огнєвіч прийняла рішення не евакуйовуватися з України і знаходилася разом з українцями від самого початку. Також артистка не побоялася давати концерти у прифронтових зонах, і не дивлячись на ризик та тривогу, робила це заради військових.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про брехню у своїй біографії
Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

Артистка постійно привертала увагу до героїзму чоловіків, і робила все можливе, щоб полегшити їм їхню боротьбу. Тим часом її батько займався пораненими в Харкові.

Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

У зв’язку з концертами для ЗСУ Злата потрапила у гучний скандал влітку минулого року. Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram критичні висловлювання на адресу тих артистів, які півроку знаходилися в еміграції, а потім повернулися і також почали брати участь у благодійних заходах для бійців.

Маша Єфросініна та Оля Полякова у новому випуску шоу Дорослі дівчата
Злата Огнєвіч публічно відреагувала на висловлювання Маші Єфросиніної та Ольги Полякової

Написане прийняли на свою адресу Маша Єфросиніна та Оля Полякова, які у своєму черговому випуску “Дорослі дівчата” не добирали слів та відверто облили брудом творчість Злати, на що остання відреагувала розмито і абстрактно.

“Я була приголомшена. І я дуже здивувалася тому, що в Олі та Маші чомусь на той момент була відсутня об’єктивна оцінка себе. І навіть об’єктивна оцінка мене”, — зізналася Злата. — “У своєму повідомленні у сторіз мова йшла про артистів та концерти на підтримку військових. Я не знала, що Маша Єфросиніна — артист. Але це їх позиція. Вони дуже вродливі жінки, успішні. І я можу їм побажати лише мудрості”, —підсумувала Огнєвіч.

Маша та Оля поки що не встигли відреагувати на відповідь Злати, але так чи інакше, вона здається досить вичерпною.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.