Ніякий він не MELOVIN: яке справжнє ім’я та прізвище має зірка “Х-Фактору” – цікаві факти з життя

Для досягнення омріяного успіху та популярності, співак MELOVIN пройшов власний непростий шлях в кар'єрі. Поговоримо про цікаві факти з життя артиста та дізнаємося справжнє ім'я та прізвище зірки.

Суспільне неприйняття його справжньої особистості зробило співака тільки сильнішим та сміливішим, але справжні фани зірки завжди підтримували свого кумира.

Факти з життя

Народився майбутній артист 11 квітня 1997 року в місті Одеса. Освіту здобув у Київському Інституті музики ім. Р.М. Глієра. Свою популярність та любов слухачів отримав після перемоги у шостому сезоні вокального шоу “X-Фактор”.

Також представляв Україну на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2018 році в Португалії, де у фіналі посів 17-те місце.

Справжнє ім’я з народження Костянтин Бочаров, але для процвітання своєї творчості вирішив взяти псевдонім.

Костянтин Бочаров

До речі, судді “X-Фактору” на прослуховуванні сказали, що треба змінювати псевдонім MELONIN, адже вважали, що він його “дешевить”. Але хлопець зробив по-своєму і зараз це ім’я робить його популярним на всю країну.

Відомо, що артист має нетрадиційну орієнтацію. За словами співака, він зростав у люблячій, повноцінній родині. Батьки завжди підтримували сина у всіх його починаннях, а тому і цю новину теж сприйняли спокійно.

Найголовніше те, що Костянтин почуває себе по-справжньому щасливим, його все влаштовує. Головне вміти вчасно розібратися в собі, зі своїми почуттями та знати, чого хочеш від життя.

Під час війни продовжує працювати, розвиватися, займатися творчістю. Допомагає ЗСУ, українським біженцям. Не втрачає надію та вірить у сили нашого народу, адже зараз це надзвичайно важливо.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.