Меладзе не втримав – Віра Брежнєва заявила, що не повернеться жити в росію: принципова позиція

Віра Брежнєва відома співачка, яка, стала зіркою як в Україні, так і в росії, оскільки саме там Брежнєва працювала багато років та влаштувала особисте життя. Та зараз артистка вирішила залишила цю країну.

Артистка народилась у Дніпропетровській області, саме там вона навчалась та почала свій творчий шлях. Дівчина ходила на різноманітні кружки, вона вчилась танцювати та займалась вокалом. І у дитинстві Брежнєва навіть не мріяла про велику сцену, а співала у своє задоволення. Але один випадок на морі з татом змусив дівчину переглянути своє захоплення танцями та співом і далі вже Віра дуже хотіла стати відомою артисткою.

Віра Брежнєва не повернеться до росії

Зокрема все так і сталося, тепер Брежнєва популярна співачка та навіть акторка. Жінка почала свій шлях у шоу-бізнесі з гурту “ВІАГра”, це принесло їй шалений успіх та впізнаваність. Але згодом вона захотіла співати сольно та бути окремою артисткою. Вже багато років Брежнєва випускає пісні та раніше досить часто давала концерти як в росії, де жила, так і в Україні.

Але коли у 2022 році росія напала на Україну, Брежнєва не стала чекати та досить чітко висловила свою позицію щодо цього. Артистка вирішила залишити територію росії та обірвати всі зв’язки з цією країною. Але річ в тому, що перший час її коханий Костянтин Меладзе не хотів виїжджати з рідної для нього країни. Та згодом і до нього дійшла правильна позиція.

Тепер зіркова родина продає будинок в якому вони жили, хоча спочатку думали його здавати, аби за можливістю повернутися додому. Але тепер рішення про остаточний від’їзд прийнято і будинок виставлений на продаж. Також Віра заявила, що більше не виступатиме для російської аудиторії.

Віра Брежнєва

Піар-менеджерка Брежнєвої Анастасія Драпенко розповіла, що артистка розірвала всі контракти з замовниками, які у неї були й навіть, виплатила штраф за це. А деякі замовники та компанії самі відмовились працювати з артисткою через її відверту позицію проти війни. Тож, віднині Віру більше не почують у росії.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.