Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого офіційного чоловіка – щаслива дружина

Неймовірний тандем Вєрки Сердючка та її мами завжди підіймав настрій всім прихильникам творчості Андрія Данилка. З ким перебуває у шлюбі Інна Білоконь вже багато років? Розкажемо в нашій статті.

Інна Білоконь артистична жінка. Її таланту та харизмі можна тільки позаздрити. Відомо, що прихильники неодноразово приписували їй роман з Андрієм Данилком і хочемо зазначити не безпідставно, проте для неї він лише хороший друг та колега по роботі, а сама акторка давно заміжня.

Як виявилося, Інна Білоконь вже 20 років перебуває в офіційному шлюбі з Олегом Білоконь. Після весілля взяла прізвище чоловіка. На відміну від зіркової дружини, не любить публічного життя та всіх світських заходів. Мають спільну дорослу доньку Яну, якій вже 23 роки.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом

Зазначимо, що Андрій Данилко та Інна Білоконь вже багато років працюють пліч-о-пліч разом, тому й не дивно, чому чутки про їх роман набирають все більше обертів. Та й самі артисти не приховують свого особливого ставлення до одне одного. Можна побачити різні обійми, цікаві погляди та навіть поцілунки.

Інна Білоконь та Андрій Данилко

Звичайно, що ніяких коментарів пара цьому не давала, а на чутки про імовірні стосунки Андрій Данилко завжди відповідав словом “ні”. Сам же артист давно тримає статус холостяка й не поспішає одружуватися, чим тільки підігрівав інтерес до різних здогадок.

Ходили розмови про те, що колега та хороший друг Інни Білоконь Андрій Данилко просто надав перевагу хлопцям. Від цього співак теж втомився, тому відповів, що не зустрів ще ту єдину, яку зможе по-справжньому покохати.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?