Без хустки і традиційного вбрання: Перша леді України Олена Зеленська зустрілась з президентом ОАЕ (ФОТО)

Олена Зеленська з 2019 року стала першою леді України, завдяки тому, що її чоловік Володимир Зеленський став президентом.Тому, жінка часто відвідує різні ділові зустрічі в багатьох країнах світу.

Гардеробом Олени Зеленської цікавляться багато українських дизайнерів та представників світу моди, оскільки вона зараз є дуже важливою та цікавою особистістю. Стиль Зеленської завжди стриманий, більш діловий та класичний. А також Олена постійно носить брошки, які в основному демонструють її патріотизм, і ці маленькі деталі не залишаються без уваги.

Відомо, що пані Зеленська одягається лише в українські бренди, вона вважає, що зараз це є необхідним. Тому, Олена має власних дизайнерів, які готують її гардероб до кожної зустрічі. Звісно, вони враховують всі аспекти зустрічі, тобто, яка це країна, яка тема зустрічі, що важливо донести партнерам України. І вже з цього формується образ, дизайнери обирають фасон, колір, аксесуари, взуття, зачіску, макіяж. Тобто повністю все, що є важливим та демонструє ідею українського народу.

Так, днями Зеленська відвідала Об’єднані Арабські Емірати з важливою метою. Олена була однією зі спікерів на саміті Forbes, який був присвячений міжнародному жіночому дню. Метою саміту було зібрати найвпливовіших жінок світу, які дійсно змінюють світ. Також перша леді  відвідала міжрелігійний комплекс «Дім родини Авраама» та зустрілась із Президентом ОАЕ шейхом Мухаммедом бін Заїдом Аль Нагаяном. Вона подякувала президентові за підтримку.

Для зустрічі дружина президента України обрала костюм молочного кольору, і це враховуючи те, що вона була в Арабських Еміратах, де є певні правила для жінок у плані гардероба. Без хустки на голові та без традиційного одягу Зеленська таки вирішила всі питання, які були важливими для неї під час цієї поїздки.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?