Ольга Полякова не живе у спільних номерах із чоловіком: що сталося між зірковою парою – приголомшила всіх

Знаменита українська співачка Ольга Полякова не дуже часто розповідає про свої стосунки з чоловіком, проте коли вже починає за цю тему, то історію трапляються дуже цікаві.

Ольга Полякова – це популярна в Україні та за кордоном українська співачка, яка кожного дня підкорює серця шанувальників та шанувальниць участю в нових проєктах. Уже понад рік жінка знімає разом із подругою Машею Єфросиніною Ютуб-передачу “Дорослі дівчата”, де дві зірки обговорюють між собою найделікатніші теми. Звісно, не обійшлося й без випуску про стосунки з чоловіками.

Ольга Полякова неодноразово розповідала, що її заможний чоловік став ключовим моментом у її вокальній кар’єрі, адже окрім блискучого таланту, необхідно було мати й значні суми грошей для того, аби таки застрибнути до поїзда зіркового життя. Полякова іноді розповідає про свого чоловіка, наприклад, не так давно вона зізналася, що спершу багатим був він, Вадим, а з часом усі фінансові питання почала вирішувати Ольга, яка набагато більше почала заробляти, що не скажеш про чоловіка.

Ольга Полякова з її чоловіком
Ольга Полякова з її чоловіком

Одним словом, співачка дійсно багато розповідала про свого коханого. І дійсно коханого, адже жінка неодноразово наголошувала, що вона ніколи не піде від Вадима. Усе це тому, що між ними справжні почуття.

Та нещодавно Ольга Полякова приголомшила всіх зізнанням: вона постійно знімає окремі від чоловіка номери в готелях, або ж як крайній варіант – номери, де є дві ванні кімнати.

Жінка пояснила, що все це через те, що вона хочеться особисті моменти лишати особистими. Для неї дуже важливо, хоч вона і стільки років уже у шлюбі, щоб чоловік не знав про якісь природні фізіологічні її нюанси.

Ольга Полякова зізналася, що все це через досвід побачення, коли їй було всього лише п’ятнадцять. Тоді вона не стримала газів перед хлопцем, що дуже на неї вплинуло.

Тепер же жінка приховує всі так би мовити туалетні справи дуже ретельно. Щоб бути впевненою в інтимності всіх моментів, жінка навіть винаймає окремі номери за можливості.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.