В пам’яті назавжди: зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко привітала Марину Поплавську з днем її народження

Марина Поплавська – справжня легенда українського гумору. Вікторія Булітко вшанувала пам'ять своєї колеги та привітала її з днем народження. Всі деталі в статті.

На її обличчі завжди виднілася посмішка, а своїм почуттям гумору зачаровувала всіх прихильників, друзів, знайомих. Після втрати своєї колеги, хорошої людини та подруги, актори “Дизель Шоу” часто вшановують пам’ять загиблої на своїх концертах чи у власних соціальних мережах.

Так, на своїй сторінці в Instagram Вікторія Булітко привітала Марину з її днем народження. І хоч королеви гумору давно немає з нами, її свята завжди пам’ятаємо та цінуємо.

“Мариночка! З днем народження. З тобою завжди було про що поговорити, поплакати, посміятися. Люблю, пам’ятаю.. назавжди….”, – чуттєво привітала Марину Вікторія Булітко.

Її шлях в житті був коротким, але таким яскравим та насиченим. Після закінчення університету працювала у Житомирській школі учителем української мови та літератури, де була улюбленицею серед всіх учнів.

З 1993 року Марина Поплавська почала творчу кар’єру акторки КВК у команді “Житомирські дівчата”. Вона зрозуміла, що крім хорошого вчителя, має неймовірний талант смішити людей.

Але справжню популярність, любов, славу здобула завдяки роботі в команді “Дизель Шоу” у 2015 році. Там вона здобула звання справжньої королеви гумору, знайшла справжніх подруг, друзів, які назавжди пам’ятають та цінують зірку.

Актори “Дизель Шоу”

Про особисте життя не любила ділитися, проте відомо, що жінка ніколи не була одружена і дітей теж не мала. Завжди пам’ятаємо та будемо згадувати акторку тільки з посмішкою.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.