Залишив дружині будинок і позашлюбну дитину: як виглядає зведений брат сина Тіни Кароль Веніаміна Огіра

Відома українська співачка Тіна Кароль багато років виховує свого єдиного сина Веніаміна самотужки. Однак, у її спадкоємця є брат по батьковій лінії.

Після смерті чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра фанати дізналися багато нового про життя співачки. Наприклад, з’ясувалося що їй довелося відкрити двері свого дому для абсолютно чужої для неї дитини. Уся справа в тому, що у Євгена був позашлюбний син, і народився він незадовго до того, як продюсер побрався зі співачкою.

Як виглядає зведений брат сина Тіни Кароль

Як виглядає зведений брат сина Тіни Кароль

Артистка неодноразово зізнавалася, що зробила те, що мала. Для хлопчика вона навіть виділила ліжко у своєму будинку, тож братик Веніаміна міг приходити, коли захоче, проводити разом з ним час та ночувати.

Тіна Кароль із сином веніаміном
Як виглядає зведений брат сина Тіни Кароль

Примітно, що другий спадкоємець Євгена Огіра так і залишився у тіні зіркової родини. В мережі немає жодної фотографії хлопця. На даний момент він має бути юнаком.

До речі, його матір після смерті продюсера претендувала на спадок, і заявила про права свого сина на частину майна Євгена на всю країну. Поговорювали і про те, що жінка намагалася відібрати права на виконання пісень у Тіни Кароль, однак співачка пізніше дану інформацію спростувала, заявивши, що суперечок на дану тему в них не виникає.

А зараз Веніамін навчається у Великобританії. Хлопець повністю адаптувався до англомовного оточення і навіть говорить українською з акцентом. Тіна проводить час разом з сином на канікулах, і зазвичай їздить з ним в такі дні у подорожі. Чи спілкується зараз Огір-молодший разом зі своїм зведеним братом достеменно невідомо, втім зрозуміло, що для реалізації особистої зустрічі в них немає можливостей через навчання Веніаміна.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".