Діагнози Олега Винника, Потапа і Андрія Данилка: що коїться зі здоров’ям українських артистів

Минулого року український шоу-бізнес сколихнула новина про важкий стан Потапа та проблеми зі здоров'ям у Олега Винника, який лікується у Німеччині. Нещодавно і Андрій Данилко повідомив про хворобу.

Зазвичай артисти не поспішають і ділитися з аудиторією новинами щодо свого здоров’я. Та коли приховувати його поганий стан вже немає сенсу, зірки наважуються розкрити деякі деталі, які дають можливість фанатам зрозуміти, що коїться з їхніми кумирами. Впродовж року такі труднощі відчули на собі Олег Винник, Потап та Андрій Данилко.

Олег Винник

Олег Винник
Діагнози Олега Винника, Потапа і Андрія Данилка

Про негаразди зі здоров’ям Олег Винник повідомляв ще до початку повномасштабної війни. Артисту доводилося скасовувати свої концерти через фізичну нездатність виступати перед людьми. Команда виконавця повідомляла, що у нього проблеми з горлом, однак уточнень не було. На даний момент Олег приховує свій діагноз. Але наближені до артиста повідомляють, що його стан доволі важкий.

Потап

Діагнози Олега Винника, Потапа і Андрія Данилка

У відповідь на численні засудження за втечу Олексій Потапенко оприлюднив відео, на якому показав наполовину паралізоване обличчя. Як з’ясувалося це було ускладнення після коронавірусу. Так, артист захворів отитом та синдромом Ремзі-Ханта. На лікування пішло декілька місяців, а після продюсер з’явився на українському телебаченні.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Діагнози Олега Винника, Потапа і Андрія Данилка

2022-го Андрій Данилко організував великий концертний тур Вєрки Сердючки, у рамках якого вже відвідав велику кількість країн. Однак, гастролі довелося перервати. Офіційна причина: крововилив у голосові зв’язки. Причиною цього став перенесений ларингіт. Артисту прописали відпочинок та повний голосовий спокій. Втім, скасовувати тур він наміру немає і обмежиться невеличкими канікулами.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.