В обох порівну: скільки колишніх дружин було у Андрія Джеджули та Володимира Остапчука

Розлучення – це дуже непередбачувана річ у житті кожної людини, оскільки ніколи не можна застерегти себе від проблем у родині та у стосунках зі своєю коханою людиною. І причини для цього завжди різні.

Загалом відсоток розлучень завжди є високим, оскільки люди з самого початку не будують нормальних стосунків. І це не є показником самої людини, просто тема стосунків між чоловіком та жінкою в нашому суспільстві ніколи не вважається важливою. Нас не вчать правильній комунікації з протилежною статтю. Це дуже помилково, бо насправді, багатьом у житті не потрібна алгебра, а от комунікація важлива кожному індивіду. Саме тому багато людей не розуміють, що таке любов, закоханість та погоджуються на створення родини з ілюзорним поглядом на свої стосунки, від цього потім і стаються розлучення.

Найяскравішими представниками серед зірок, які пережили не одне розлучення є телеведучий Володимир Остапчук та шоумен Андрій Джеджула. Чоловіки мали не одні стосунки та не один шлюб, і жоден з них не зміг втримати коло себе дружин.

Джеджула та Дімопулос

Андрій Джеджула є відомим українським шоуменом, якого доволі часто обговорюють, бо його життя дійсно є бурхливим, і навіть занадто. Багато років тому він почав будувати стосунки з популярною співачкою Сантою Дімопулос, яка була солісткою гурту “ВІА Гра”. Дівчина дуже ефектна, і звісно, Андрію вона сподобалась настільки, то чоловік почав її добиватися. Так, разом пара прожила кілька років і за цей час Санта встигла народити чоловікові сина. А ось причиною їх розставання стала агресія Джеджули та гучні скандали.

Джеджула та Леус

А у 2017 році Андрій одружився з не менш відомою жінці Юлії Леус, вона підкорила серце ведучого за довгі роки, і якщо спочатку все було чудово, то потім Андрій почав проявляти агресію, та навіть розпускати руки. Це й стало причиною розлучення Юлі та Андрія.

Остапчук і Войченко

А ось у Володимира Остапчука також за спиною два розлучення, перше він пережив з жінкою, на ім’я Олена Войченко, яка народила йому двох дітей. Досі невідома справжня причина їхнього розлучення. Проте пара звинувачувала один одного у психічних розладах.

Остапчук та Горняк

А друге розлучення Володимира було не таким гучним, але і його не оминула увага, оскільки Христина Горняк демонстративно припинила комунікувати з Остапчуком. І зрештою після довгих підозр шанувальників пара таки розлучилась офіційно.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.