Камалія зізналася в почуттях не чоловіку Мохаммаду Захуру та показала своє кохання: “Робиш мене щасливою”

Найбагатша співачка України Камалія здивувала підписників раптовим проявом почуттів. До кого артистка написала справжні зізнання у коханні дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Камалія велика шанувальниця верхової їзди. Зірка обожнює даний спорт, активно ним займається і має велику кількість розкішних коней. Усі вони проживають у приватних конюшнях і час від часу бачаться зі своєю хазяйкою та її сім’єю. Звісно, у мирні часи ці зустрічі відбувалися на регулярній основі.

Камалія підпустила до себе 73-річного Михайла Поплавського
Камалія зізналася в почуттях своєму коню

Доньки Камалії Арабелла та Мірабелла також активно звикають до даного виду спорту, як мінімум тому, що він їм доступний. Але в цілому співачка — дуже вимоглива матір, яка надихає дітей на активні тренування у різних видах спорту. Дівчата займаються гімнастикою, вміють кататися на лижах і, звісно, не нехтують іподромом.

Камалія зізналася в почуттях своєму улюбленцю

У березні минулого року артистка пережила неймовірне, адже намагалася визволити своїх улюбленців з окупації. Частина коней, на превеликий жаль, померла. Іншу частину їй довелося серйозно лікувати.

Мова заходила навіть про перевезення їх до Бельгії, однак ветеринар наполіг на тому, щоб вони залишилися в Україні, так як улюбленці співачки могли просто не пережити переїзд. Тож Камалія прийняла серйозне рішення та продовжила піклуватися про них на Київщині.

Тривалий час артистка навіть не заговорювала про своїх красенів, однак нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з одним з них. Зірка була настільки розчулена цією зустріччю, що зізналася коню Гангам Стайлу в почуттях та заявила, що він повернув їй її мрії та зробив її щасливою.

Варто відзначити, що улюбленці Камалії не звичайні, а горді скакуни з великою генеалогією та відомою родослівною. І кожен з них — справжній скарб, про який вона намагається якомога ліпше дбати.

Користувачі мережі були зворушені таким ставленням артистки до тварини і підтримали її у її раптовому прояві почуттів.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.