|
11.03.2023 09:06

Ще один зрадник: де зараз знаходиться та чим займається екс-ведучий “Ревізора” після Фреймут Вадим Абрамов

Автор: Юлія Ящук

Ревізор – одна з найбільш популярних та рейтингових програм на Новому каналі. Перевірка кафе, ресторанів та готелів дуже цікавили глядачів, адже важливо знати, які заклади України є безпечними, чистими та найкращими по якості обслуговування.

Вадим Абрамов став другим ревізором після Ольги Фреймут. Було трішки нетипово бачити чоловіка у цій ролі, але зі своїми обов’язками справлявся доволі непогано. Проте у 2017 році покинув проєкт та вирішив поїхати працювати в росію.

Зараз Вадима сміливо називають зрадником, адже уродженець Києва, з початком повномасштабного вторгнення продовжує працювати на російському телеканалі “П’ятниця”. Став ведучим розважальної програми “Чотири дачі”, де учасниці шоу оцінюють господарство один одного.

Вадим Абрамов

Вадим Абрамов мовчить про війну в Україні й без гризіння совісті розважає громадян рф. У коментарях під дописами чоловіка в соціальних мережах, українці не стримують своїх емоцій. Хтось пише, що він завжди їм не подобався, а хтось гнівно реагує на таку мовчазну позицію.

Але свій вибір Вадим зробив й тепер в Україні йому точно не раді. Нагадаємо, що народився та виріс в Києві. Освіту отримав в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського. Навчався на факультеті менеджменту і маркетингу.

Свою першу популярність та успіх отримав саме в Україні. Був телеведучим різних шоу та навіть спробував себе у ролі діджея. Вперше на території росії почав працювати у 2013 році. Був ведучим комедійного проєкту “ШАФА”, але у 2015 році повернувся, щоб почати кар’єру ревізора на Новому каналі.