Наслідує матір: як старша донька Лілії Ребрик Діана вирішила стати акторкою – сама заробляє на свої забаганки

Кожна дитина має свої таланти, захоплення та власну індивідуальність. Старша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого Діана пішла по стопах зіркових батьків та будує свою творчу кар'єру.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий виховують двох прекрасних доньок: старшу Діану та молодшу Поліну. Діанка творча та надзвичайно талановита. Вона вже має свої перші досягнення, якими батьки дуже пишаються.

Лілія жартує, що все почалося ще тоді, коли вона була вагітна Діаною та брала її на знімальні майданчики. Вже з того моменту можна вважати початок творчої кар’єри дитини.

Донька успадкувала талант відразу двох батьків. Крім знімань в кіно, обожнює танці. Головне не гнати дитину взяти всі нагороди світу, а дати можливість насолодитися процесом. В цьому їй допомагає зірковий тато, а настанови щодо акторської майстерності надає мама.

Телеведуча зізнається, що старається оцінювати Діану, як професіонала, давати слушні поради, які їй обов’язково допоможуть. Дебют 10-річної дівчинки в кіно відбувся у 2019 році, де зіграла роль у 24-серійному фільмі “Серце матері”.

Лілія Ребрик розповідає, що у свої роки, їхня донька знає, як заробляються гроші. Звичайно, що у маленьких акторів гонорари менші, чим у дорослих, але вже встигла назбирати собі на велосипед, а тепер хоче ще й новий телефон.

З останнього проєкту дівчинки був фільм “Дитячий охоронець”, де знялася в одній із серій. Ребрик впевнена, що з Діани може вийти чудова акторка, але лише на цьому зіркові батьки не зациклюються.

Лілія Ребрик з дочкою Діаною
Лілія Ребрик з дочкою Діаною

Також старша дочка подружжя часто бере участь в танцювальних змаганнях, де треба показати справжню майстерність та результат, адже просто так медалі не дають. Варто пам’ятати, що діти будуть щасливі тоді, коли всі заняття, якими вони займаються приносили їм задоволення.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.