|
11.03.2023 10:52

Дан Балан зізнався, що збирається одружитися та розповів про майбутню дружину: “Подарує справжнє щастя”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про свої плани на одруження та зізнався, якою хоче бачити свою дружину.

Більше 20 років успішної кар’єри Дан Балан був затятим холостяком. У життя артиста приходили різні жінки, але усі вони затримувалися ненадовго. За офіційною версією чоловік жодного разу не був одруженим, хоча в мережі активно ширяться чутки про його невдалий шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Подейкують і про те, що в співака насправді є син.

Дан Балан зізнався, що збирається одружитися

Дан Балан зізнався, що збирається одружитися

З’явившись на українському телебаченні, Дан одразу ж змусив публіку хвилюватися, адже почав відкрито фліртувати з Тіною Кароль. Зіркам пророчили роман, однак, ця історія закінчилася, навіть не почавшись.

Натомість Дан дав ексклюзивне інтерв’ю для Катерини Осадчої, в якому вперше розповів, що не збирається все життя холостякувати, ставиться до шлюбу дуже серйозно і знає, яку саме дружину собі хоче. Молдавський мачо запевняє, що коли зустріне таку представницю прекрасної статі, то одразу ж стане одруженою людиною.

“Я завжди знав, що це дуже важливо для мене (весілля та шлюб). Це буде лише раз у житті, і це має бути по-справжньому”, – розповів Каті Осадчій співак. – “У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Поки ти не дійдеш до того, що заслужив на свою людину, яка тобі подарує справжнє щастя та розвиток!”, — додав герой нашої статті.

Варто відмітити, що родина Дана Балана є зразковою. Його батьки Людмила та Михай все життя перебувають в одному шлюбі, і виростили двох успішних спадкоємців. Натомість їхній єдиний син присвятив своє життя розвитку творчої кар’єри, бізнесу та облаштуванню життя за кордоном. Але попереду ще багато часу, щоб створити своє сімейне гніздечко.