Що відомо про таємних дітей 49-річного Андрія Данилка: два позашлюбних сина, яких ніколи не бачили фанати

Знаменитий виконавець Андрій Данилко за офіційною версією досі холостий та бездітний. Однак журналістам вдалося дізнатися дуже неоднозначну інформацію, яка так і не підтвердилася згодом.

Андрій Данилко — один з небагатьох артистів, якому вдалося на протязі тривалої та блискучої кар’єри вберегти усе особисте від преси та фанатів. Однак, деяка інформація все ж таки потрапляла до рук журналістів, і хоча підтвердження їй не було, вона досі хвилює розуми найвірніших шанувальників артиста.

Що відомо про таємних дітей Андрія Данилка

Андрій Данилко
Що відомо про таємних дітей Андрія Данилка

Близько 10 років тому шоу-бізнесом розповсюдилася інформація про нібито синів Андрія Данилка, яких він назвав Михайлом та Іваном, на честь батька та діда відповідно.

Ці дані з’явилися як результат візиту представників преси до села, де проживала покійна матір зірки. Журналісти почали активно розпитувати односельчан жінки, чи є у Андрія спадкоємці, і близько половини тих, кого опитали заявили, нібито в нього є два сини. Однак, в очі їх ніхто не бачив. Інші відповідали, що нічого подібного не знають і хлопців не зустрічали.

Враховуючи давність цієї новини, якщо юнаки дійсно існують, то їм на даний момент має бути близько 20 років. Втім, Андрій нещодавно давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що ні дружини, ні дітей в нього ніколи не було, хоча він про це досі мріє.

Втім, незабаром артисту виповниться 50 років і він вже на плекає надію стосовно того, що йому вдасться створити справжню сім’ю. Мовляв, спроб було дуже багато, і всі вони були невдалі.

До речі, Андрію досі прописують роман з його партнеркою та кращою подругою Інною Білоконь, яка виконує роль його сценічної матері Інни Адольфівни. Однак жінка вже багато років заміжня за чоловіком Олегом, виховала двох дітей у щасливому шлюбі і також займається розведенням собак. Здається, що для роману в її житті просто немає місця.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.