Я щаслива: екс-холостячка Злата Огнєвіч їздить в купе зі звичайними людьми – без зіркових забаганок

Екс-холостячка Злата Огнєвіч після відпочинку в Буковелі поділилася історією, як поверталася додому. Жінка хвилювалася, що будуть деякі проблеми в дорозі. Всі деталі в статті.

Так, у своїй соціальні мережі Instagram Злата Огнєвіч поділилася історією, чому боялася їхати додому у вагоні. За словами жінки, дорогою до Буковеля, сусідами стали доволі неприємні люди, а саме одна п’яна компанія. Жінка побоювалася, що до Києва їй доведеться так само терпіти цих людей, але все обійшлося.

“Даремно я хвилювалася. Я просто побачила знову ту саму компанію хлопців, які п’яні їхали зі мною в одному вагоні в Буковель. Це просто була жахлива ніч, але, на щастя, на цей раз в Київ вони повертаються зовсім в іншому вагоні. Фух, я щаслива. В мене хороша попутниця. Зараз є час позайматися моїми новими курсами. Трошки згодом вам повідомлю”, – розповіла підписникам Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про дорогу додому

Хочемо окремо зазначити простоту та максимальну відкритість артистки. Жінка без зіркових забаганок може дозволити собі дорогу в потягах та спілкування зі звичайними людьми, без будь-яких бар’єрів. Щирість та справжність зажди цінується незалежно від статусу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся
Злата Огнєвіч

Нагадаємо, що зараз співачка інтенсивно працює над піснями та новою концертною програмою, тому для продовження творчої роботи, відпочинок та перезавантаження в Буковелі були такими необхідними.

Згадаємо й те, що серце Злати Огнєвіч досі вільне. Вона зізнається, що хоче жіночого щастя, уваги та справжньої любові, але того самого ще не знайшла. Після проєкту “Холостячка” мріє сильно покохати одного й на все життя.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.