Без контролю: донька Суперблондинки Олі Полякової Маша показала, як відсвяткувала свої 18 – гуляння в клубі

Маша Полякова – яскрава представниця епатажної та неординарної молоді. Донька Суперблондинки Олі Полякової стала зовсім дорослою та показала, як відгуляла своє повноліття.

У своєму Instagram-блозі дівчина часто натикається на невдоволені коментарі від підписників. Нещодавно за підпис під новою світлиною “Хочу жити, а не виживати” отримала безліч негативної критики, тому поширений допис вирішила видалити.

Підписники нагадали, що в Україні йде війна й виживати доводиться майже кожному українцю. На фото дівчина була зі своїм бойфрендом Артуром в Парижі, де вони романтично провели час удвох, гуляли та фотографувалися.

Нещодавно у своїх Instagram-stories дівчина показала, як відсвяткувала своє 18-річчя, яке було ще понад тиждень тому. На відео було видно гучне гуляння в нічному клубі, веселу атмосферу та повний святковий стіл.

Компанія відпочивала, танцювала та вітала іменинницю з повноліттям. Звичайно, що серед підписників знайдуться ті, яким такий проведений час не по душі, особливо під час війни.

Для кожної дитини перехід з підлітка до повністю дорослої людини завжди неймовірне свято, адже саме тоді відчуваєш свободу дій та повну відповідальність за своє життя.

Маша Полякова з мамою
Маша Полякова з мамою

Маша Полякова нестандартна дівчина, яка любить виділятися своєю яскравою поведінкою та жартами. Хоче бути схожою на зіркову матусю Олю Полякову й здобуває музичну освіту в Лондонському виші.

Дівчина давно співає й навіть створила власний гурт “Шви”, проте війна вплинула на діяльність молодих людей, тому довелося на деякий час призупинити цю діяльність.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?