Летіли до Франції, а опинилися в Італії: хореограф Олена Шоптенко поділилася історією з подорожі – оце так

Відома українська хореографиня та колишня партнерка Володимира Зеленського в "Танцях з зірками" Олена Шоптенко приголомшила новиною про свою нещодавню подорож.

Надзвичайна майстерність та грація, повна віддача танцю та справжні емоції. Ця жінка ладна демонструвати всі переживання, які необхідні тій чи іншій хореографічній постановці. У 2006 році разом з Президентом України Володимиром Зеленським вибороли головний танцювальний кубок в “Танцях з зірками”.

За всі роки кар’єри, жінка професійно зросла та набралася ще більшого досвіду. Навіть, перебуваючи за кодоном, їй вдається підтримувати Україну за допомогою сили танцю.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Нещодавно Олена Шоптенко поділилася історією спільної подорожі з сином зі своїми підписниками в Instagram. Спочатку жінка була в піднесеному настрої та в передчутті приємних емоцій. Але все пішло не за планом.

Танцівниця з дитиною летіла до своєї найкращої подруги в гості у Канни. Але через сильний вітер, літак не зміг приземлитися в аеропорту Ніцци, тому тепер жінка з синочком в Італії.

“Ми летіли до Франції, а опинилися в Італії. У нас така карма”, – розповіла Олена.

Олена Шоптенко розповіла про свою подорож до Франції

Ось так буває. Коли заплановано лише годину в перельоті, а в результаті довелося ще три години їхати автобусом. Дібралися до Франції лише вночі. Зараз жінка зазначила, що все добре і радіє зустрічі зі своїми найріднішими.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Олена Шоптенко взяла сина й виїхала за кордон в Австрію. Вона переживала за себе та власну дитину. У Відні ні одного дня не забувала про рідну Батьківщину.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?