Через 3 роки виявилося, що Ксенія Мішина мала рацію: екс-учасник “Холостячки-1” влаштував скандал

Відома українська акторка та найперша холостячка України Ксенія Мішина прокоментувала втечу Андрія Шатирка на Балі. Усі деталі в нашій статті.

Свого часу Андрій Шатирко здивував аудиторію цілеспрямованістю та бажанням зав’язати стосунки з акторкою. Потрапивши на проєкт, він одразу ж заявив, що закоханий у Ксенію Мішину, і мав почуття до неї ще до того, як побачив її.

Мовляв, образ такої жінки, як Ксенія був у його голові досить давно, і зірка просто втілила його в життя. Ба більше, чоловік розповідав, що навіть хотів набити татуювання з її силуетом.

Однак, ні його наполегливість, ні завіряння у тому, що в стосунках з ним не буде ревнощів та проблем через завантажений графік Мішиної не допомогли йому у завоюванні серця акторки. Чоловік навіть не дійшов до фіналу. А серце красуні підкорив Олександр Еллерт, який власне також не зміг її ощасливити і пішов з її життя через рік стосунків.

Екс-учасник Холостячки-1 Андрій Шатирко потрапив у скандал

Екс-учасник “Холостячки-1” Андрій Шатирко потрапив у гучний скандал

Здавалося б Андрій Шатирко, який добре знайомий з медійною сферою та шоу-бізнесом мав би бути обережним, але натомість нещодавно потрапив у гучний скандал. Мова йде про його фотографії з Балі.

Українці дуже болісно сприйняли дані кадри і дали зрозуміти чоловіку, що такі фотографії недоречні, коли інші українці захищають батьківщину та гинуть від ворожих куль. Тим паче, коли ці кадри робляться на іншому кінці світу, де проблем здається просто не існує. Висловилися і деякі медійні персони, і критика в основному була жорсткою. Натомість Ксенія Мішина не стала хейтити чоловіка і з повагою поставилася до його вибору.

“Це особистий вибір кожного. Мені здається, що це якась особиста біль людини, і вона таким чином існує, проявляється”, — сказала Мішина в інтерв’ю для “Неймовірний правди про зірок”.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.