Багато штучного: які пластичні операції за все життя зробила екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська

Руда екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що за все життя не один раз вдавалася до змін зовнішності. Про пластичні операції жінки й буде йти мова.

Скандальна, емоційна, з вираженими яскравими рисами обличчя Слава Камінська не боїться зізнаватися, що нормально ставиться до втручань у свою зовнішність, адже зізнається, що з юності не могла до кінця полюбити себе такою, якою вона була.

У своєму блозі в Instagram не раз ділилася архівними світлинами та відео, де показувала, який вигляд мала до всіх пластичних операцій.

Проте шанувальники запевняють зірку, що таку відому особистість, з таким шармом та енергетикою неможливо переплутати ні з ким іншим, тому в юності вона мала теж дуже хороший, привабливий вигляд.

Але скільки людей і скільки різних думок. Одні говорять, що артистка втратила свою унікальність і зробила себе “штучну” ляльку, а інші навпаки підтримують та роблять нескінченну кількість компліментів.

Стало відомо, що за все своє життя екс-солістка гурту “НеАнгели” зробила не одну пластичну операцію. Співачка розповіла, що збільшила груди, зробила ринопластику, продовжує збільшувати губи, постійно ходить до косметолога за ін’єкціями ботоксу. Також Камінська робила ліпосакцію.

Слава Камінська після всіх пластичних операцій
Слава Камінська після всіх пластичних операцій

Не обходиться і без доглядових процедур, хорошої косметики для обличчя, масочок, спорту, збалансованого харчування та вживання достатньої кількості питної води, мінімум 1,5-2 л. Інколи такі прості, але дуже важливі правила по догляду за собою допомагають підтримати здоров’я, вічну молодість та красу.

Схожі статті

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?

Цінують самотність та спокій: чотири головних інтроверта українського шоу-бізнесу – Марія Яремчук і ще 3

Доволі цікавий феномен — це знаменитості, які ненавидять публічну увагу. Здається, що це просто нереально поєднувати в собі такі протиріччя, і тим не менш, це повсюди.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова після 50-ти кардинально змінила імідж: “Розкіш, про яку давно мріяла…”

Олена Мозгова порадувала шанувальників новими фотографіями, на яких постала у суперстильних образах. Як змінилася 50-річна продюсерка останнім часом.