|
12.03.2023 14:47

Тепер акторка: фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра здійснила свою мрію в США – Топольський такого не очікував

Саша Мудра – фіналістка "Холостяка-12". Навколо цієї особистості завжди були якісь інтриги, плітки та скандали. Нещодавно змогла здивувати підписників новиною про здійснення своєї мрії.
Автор: Юлія Ящук

Після романтичного проєкту “Холостяк-12” дівчина отримала своїх шанувальників, аудиторію в соціальних мережах та певну популярність. Своєю скандальною поведінкою запам’яталася глядачам надовго.

Так, у своєму блозі в Instagram змогла здивувати своїх підписників, що здійснила свою мрію, яка зародилася ще 6 років тому. Тепер поділилася своїми радощами в новому дописі. Дівчина зізналася, що дуже хотіла бути акторкою, тому зараз навчається в спеціальній школі й насолоджується процесом занять.

У 20-річному віці поставила за ціль потрапити до школи акторського мистецтва. Але, на жаль, двічі отримувала відмову у візі. Тоді бажання досягти мети стало ще більшим. Проте тепер ця мрія справжня реальність. Коли летіла до Америки, Саша точно знала, що подасть документи до цієї академії. Так і сталося, адже отримала листа на пошту із запрошенням до навчання.

Також розповіла й деталі, що учні акторської школи займаються щодня, тобто п’ять разів на тиждень. Саша зазначила, що дуже щаслива, адже це хороша можливість самореалізуватися та отримати професію за покликом душі. Впевнена, що точно знаходиться на своєму місці.

Активно поповнює свій словниковий запас, працює над жестами, міміком та правильною інтонацією. Розповідає, що після романтичного проєкту “Холостяк-12″дуже скучила за знімальним процесом, тому прагне знятися в кіно або серіалі. Головне завжди вірити у свої сили, працювати та йти до цілі впевненими кроками.