Повний тюнінг: що в собі переробила і що хоче змінити молода дружина Віктора Павліка – губи, ніс та інше

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова неодноразово говорила про свої мрії зробити декілька пластичних операцій. Що саме збирається змінити жінка?

За декілька років Катерина Репяхова змогла реалізувати свій план стати популярною блогеркою і має велику лояльну аудиторію. Звичайно, довіру користувачів мережі вона заробила не просто так, а завдяки своєму відкритому спілкуванню з ними.

Катя Репяхова зізналась, що змінить у зовнішності

Наприклад, Катя неодноразово говорила про те, що хоче змінити у своїй зовнішності і коли вона збирається ці плани втілювати у життя.

Маленький син Павліка та Репяхової слухає таткові пісні
Катя Репяхова зізналась, що змінить у зовнішності

Так, дуже активно Катя говорить про ринопластику. Раніше дівчина негативно ставилася до даного виду пластики, але побачивши результат на своїй сестрі, вирішила, що також хоче мати такий носик.

Окрім цього зірка планує звернутися до хірурга у зв’язку з зоною декольте, яка виглядає по-іншому після грудного годування. Дану операцію Катерина планує провести після народження та вигодовування другої дитини.

А вот із зубами та губами дівчина вже працює. Так, минулого року Катерина активно носила елайнери і виходить на фінішну пряму разом зі стоматологом. Також Катя відвідала косметолога, і ввела свій перший філлер у губи. Поки що це всього один мілілітр, але Віктор Павлік навіть не помітив різниці.

Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи

До речі, Катерина Репяхова фізично дуже активна жінка, але знаходить час займатися спортом, і зазвичай віддає перевагу заняттям вдома. Окрім цього красуня пильно стежить за здоров’ям свого волосся і робить найрізноманітніші процедури, які допомагають їм залишатися блискучими та шовковистим. Звісно, не обходиться і без оздоровчих процедур для сяючої шкіри без висипань.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.