Досягла бажаного та покинула Україну? Маша Єфросиніна розповіла, де зараз знаходиться і яке місце відвідала

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своєю радістю з підписниками й показала, що зараз знаходиться в Єрусалимі. Зізналася, що вперше в житті туди потрапила і дуже щаслива.

Так, у своєму Instagram-блозі зірка поділилася деталями зі своєї подорожі. Видно, що жінку переповнюють емоції, адже побачити щось вперше у своєму житті це завжди прекрасно. Такі світлі моменти залишаються в нашій пам’яті надовго.

Маша розповіла, що спроба поїхати в Єрусалим зривалася аж шість разів. За цей рік було дуже важко, адже з початком повномасштабної війни зневірилася і не розуміла, як таке може відбуватися у нашому теперішньому світі.

Думки про подорожі, яскраві моменти та елементарна радість від проведеного часу – все поступово відходило на другий план, адже мрія була лише про таку бажану перемогу для всієї України.

Тепер Єфросиніна зрозуміла, що треба продовжувати жити тут і зараз, творити, радіти всім ворогам на заздрість.

В Єрусалимі Маша знаходиться з найближчими подругами. Вдячна Всесвіту за людей, які завжди поруч з нею. Дякує за шалену кількість нових знайомств, за фантастичний досвід, а головне за чітке розуміння свого шляху. Впевнена, що попереду чекає все тільки найкраще.

Нагадаємо, що з початком війни, Маша Єфросиніна активно працює на благо своєї країни та розвиває власний інформаційний фронт у своєму Instagram. Не боїться публічно висловлювати думку про росіян та їхнє сприйняття всієї інформації.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Прихильники обожнюють телеведучу за її відкритість та щирість, а спільний проєкт з Олею Поляковою в YouTube “Дорослі дівчата” набирає все більше обертів, популярності та обговорень.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.