Ось і все побачення: екс-холостячка Ксенія Мішина поділилася, як зустрілася з новим чоловіком – хто він?

Екс-холостячка Ксенія Мішина сколихнула своїх прихильників новим відео у своєму Instagram. Жінка розповіла, як пройшло її побачення з чоловіком. Хто цей таємничий незнайомець?

Після того, як акторка розірвала стосунки з переможцем “Холостячки” Олександром Еллертом, шанувальники довго не могли зрозуміти, чи вільне серце у цієї красуні. Дехто із нетерпінням чекає на початок нової романтичної історії у Ксенії, а хтось відчайдушно надіється на її примирення з колишнім.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Так чи інакше, до Олександра зірка повертатися не хоче, тому залишається чекати на подробиці з нових майбутніх стосунків. Проте дещо вже змогло зацікавити її підписників.

Чи є новий обранець у Ксенії Мішиної?

Нещодавно у своєму Instagram зірка показала, як сходила на побачення. Так-так, саме на побачення. Але не поспішайте радіти. Як виявилося, це її хороший друг та знайомий, але аж ніяк не новий коханий.

“Ну що, вирішив мій дружбаня мене здивувати, привів мене в кондитерську, а Ксюша ж нічого не їсть. Він з’їв три тістечка, а я випила кип’яточку. Ось і все побачення”, – зі сміхом розповіла Ксюша.

Ксенія Мішина у своєму Instagram

Нагадаємо, що акторка активно працює над своєю фігурою та самовдосконаленням. Ксенія впевнена, що демонструвати любов до себе дуже важливо. Необхідно займатися спортом, правильно харчуватися, доглядати за шкірою обличчя та тіла.

Вже має перші успіхи, тому показує результат своєї роботи – світлини свого преса. Тоненька талія, стрункі ноги, правильно підібраний образ та макіяж на ту чи іншу подію, роблять Ксенію Мішину справжнім еталоном жіночої краси.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.