Що сталося з дружиною Дзідзьо після скандального розлучення: обіймається з Фаріон і носить “роги” на голові

Скандальне розлучення Михайла та Ярослави відбулося позаминулого року. Перш ніж офіційно поставити крапку у стосунках, парі довелося багато спілкуватися з журналістами.

На початку 2021-го шоу-бізнесом розійшлися чутки про імовірне розлучення Дзідзьо та його дружини Ярослави. Причиною пліток стало скандальне інтерв’ю жінки, в якому вона розповіла, що музикант не дозволяв їй будувати музичну кар’єру, а також не хотів дітей.

Славія розповіла, як ледь не зірвала весілля з Дзідзьо
Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

Коли Михайло зрозумів, що справа одним інтерв’ю не обмежилася, публічно заявив у “Світському житті” про те, що їхня історія з Ярославою дійшла свого кінця, і вони дійсно розлучаються.

Конфлікт між екс-подружжям можна було помітити неозброєним оком. Певне місце у ньому зайняла навіть Ольга Цибульська, яка також дала коментар щодо почутого від Славії.

Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

А вже влітку пара повідомила, що суд відбувся і вони більше не чоловік та дружина на паперах. Славія відмовилася ділити майно чоловіка, а тому отримала у якості відступних квартиру на березі озера. З тих пір у Михайла та Ярослави настала повна гармонія у взаєминах.

Під час процесу вона вже активно займалася своєю кар’єрою, писала пісні та знімала кліпи. Їй не завадила рухатися до своєї мети навіть війна: Славія продовжує підійматися по кар’єрних сходах і стає все популярнішою. В останньому кліпі який зняла красуня, вона знімалася з Іриною Фаріон.

Як відомо, жінки добре роззнайомилися та поладнали, а на бекстейджі багато обіймалися та посміхалися.

Артистка встигла і поекспериментувати зі своїм стилем, як це зазвичай буває з виконавцями, які тільки працюють над створенням свого репертуару. Зокрема жінка робить на голові два пучки, які не завжди сприймаються користувачами мережі позитивно.

Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо
Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

Деякі в коментарях, наприклад, називають їх “рогами”, але артистка не ображається, а навпаки жартує на цей рахунок.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.