Зіркові обручки: Катерина Осадча похизувалася спільними з Юрієм Горбуновим каблучками-символами кохання

Обручки – це незмінний аксесуар, який є на руках майже кожної одруженої пари у світі. Це справжній символ кохання, який допомагає щомиті пам'ятати про коханих.

Українські знаменитості – це справжні взірці моди та стилю. Наші зірки люблять гарно вбратися й доповнити свій образ незвичайними деталями. Це можуть бути будь-які аксесуари: каблучки, ланцюжки, сережки, шляпки, браслети, сумочки, хустинки та багато всього іншого. Та є один незмінний аксесуар, який стосується всіх одружених, – це обручка. Популярна зіркова пара Юрій Горбунов та Катя Осадча теж вирішили похизуватися свої символом кохання та вірності, любові та щирості одне з одним.

Катя та Юра мають по одному шлюбу за плечима. Катерину Осадчу Юрій зустрів на роботі, спочатку колеги не дуже спілкувалися між собою, адже вони рідко потрапляли на спільні проєкти. Але згодом почали вести разом “Голос діти”.

І після кожної зйомки Юрій відвозив Катю додому. Так, за розмовами та спільними емоціями на роботі, почав розвиватися роман. Тож, Юра вирішив, що він не може більше жити без Осадчої, до того ж його почуття були взаємні. Оскільки і Катя, і Юра вже мали досвід шлюбу, то побудувати нові стосунки не було для них проблемою. Проте, багато років колеги не афішували свій роман. І тільки тоді, коли Катерина завагітніла, пара нарешті зізналась, що між ними справжнє, сильне кохання.

Зараз же ми спостерігаємо щасливу родину, яка виховує вже 2-х дітей. Вони разом 7 років. І цей шлюб є прикладом для багатьох українських родин, оскільки таке взаєморозуміння у парі віднайти досить складно, особливо, коли обидва партнери є публічними людьми.

Буквально недавно зіркове подружжя вирішило похвалитися своїми символами кохання – обручками.

Скріншот
Скріншот

Катерина Осадча опублікувала на власній сторінці в Інстаграмі сторіс, де видно дві руки – її та його. На них – обручки, які так і характеризують силу почуттів телеведучих.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.