Більше не секрет: повелитель вовчиць Олег Винник і Таюне досягли бажаного та покинули Україну разом

З моменту зникнення Олега Винника в Україні пройшло більше року. Що змінилося за цей час і де знаходиться на даний момент повелитель вовчиць? Усі відповіді в нашій статті.

Після 24 лютого шанувальники Олега Винника втратили з ним зв’язок. Піар-менеджер повелителя вовчиць декілька разів робив публікацію на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а ніякої іншої інформації від команди артиста не надходило.

Вже через декілька місяців знаменитості почали активно обговорювати колегу, адже не знали де він знаходиться так само, як і глядачі. Саме тому адвокату довелося висвітлити дану інформацію і розповісти журналістам про те, що насправді співак знаходиться в Німеччині.

Олег Винник і Таюне досягли бажаного та покинули Україну разом

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне досягли бажаного та покинули Україну разом

Причина еміграції чоловіка дуже проста — хвороба. Але діагноз він озвучувати не поспішає. Відомо, що до 24 лютого Олег повідомляв про проблеми з горлом, через які скасовував концерти.

Олег Винник більше не повернеться до України?
Олег Винник і Таюне досягли бажаного та покинули Україну разом

Безсумнівно, Таюне також знаходиться за кордоном, адже за рік повномасштабного вторгнення не з’явилася на жодному українському благодійному заході. Тим паче, що про зв’язок між виконавцями вже давно відомо. Декілька років тому журналістам вдалося дізнатися, що насправді вокалістка є таємною дружиною артиста. Втім, Олег Винник так і не підтвердив дану інформацію. Натомість заперечень щодо його шлюбного життя вже давно не з’являлися в медіа-просторі.

Нагадуємо, що не дивлячись на свою відсутність в Україні, Олег активно передає автомобілі, які рушають на передову. Зазвичай передача стається у Польщі. Останні фотографії з музикантом були зроблені саме під час таких зустрічей, і оприлюднювалися Романом Недзельським.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.