Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розсекретила свою адресу у Києві: “Люблю наш район”

Катерина Репяхова молода блогерка, яка має достатньо широку аудиторію, яка набралась завдяки її активності у соцмережі, а також через відомість свого чоловіка Віктора Павліка.

Катерина вже кілька років є дружиною народного українського співака Віктора Павліка, з яким, вони вперше зустрілися ще під час навчання у школі, але ще тоді дівчина не могла собі навіть уві сні уявити, що буде дружиною свого кумира. Але життя досить непередбачуване, і з нами інколи стаються такі речі, про які ми навіть не здогадуємося. Але ці маленькі події й роблять наше життя повноцінним.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

Так, крізь багато років Катя таки познайомилась з Павліком вже у свідомому віці і це вже було серйозно, оскільки саме так і почалися стосунки юної дівчини та відомого артиста. Звісно, що їхній союз досі засуджують через велику різницю у віці. Але головне не те, що думає оточення, а те, що вони самі відчувають.

І от у Києві Репяхова вже живе багато років, тут дівчина навчалась та починала будувати своє самостійне життя. І саме у столиці Катя зустріла кохання всього свого життя. Нині дівчина виховує сина та займається виробництвом дитячого одягу, а також є достатньо відомою блогеркою. За Репяховою залюбки слідкує велика аудиторія, яка чекає постійно від неї нової інформації та нових розповідей про свої справи, новини та про життя з Павліком, адже стосунки між ними цікавлять велику кількість людей.

Так, днями дружина Віктора Павліка вирішила згадати, скільки часу вона вже живе у певному районі Києва, та навіть, назвала свою вулицю. А це, насправді не завжди є безпечним для публічних людей. Тож, Репяхова зізналась, що вона разом зі своїм зірковим чоловіком вже майже 7 років живе на вулиці Чавдар.

Сторіс Репяхової

Звичайно, номеру будинку та сам дім Катя не стала демонструвати, але все ж таки, тепер її шанувальники знають, де можна знайти жіночку, аби познайомитись з нею особисто та можливо, навіть трохи поговорити під час прогулянки.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?