“Це безумовно боляче”: Влад Дарвін зізнався про стосунки з Ані Лорак та розповів про її зраду

Знаменитий український співак та автор багатьох пісень Влад Дарвін вперше розповів про досвід співпраці з Ані Лорак, а також вразив реакцією на її зраду.

Автор багатьох популярних композицій в українському шоу-бізнесі та талановитий виконавець Влад Дарвін дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому вперше розповів про свою співпрацю з Ані Лорак.

Влад Дарвін розповів про стосунки з Ані Лорак

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд
Влад Дарвін розповів про досвід співпраці з Ані Лорак

Співак зізнався, що зовсім не очікував зради співачки, а також сильно засмучується через те, як завершилася історія Кароліни в Україні.

“Ми з Ані Лорак співпрацювали у 2014 році. Пісня вийшла у 2016-му. На той момент єдина така серйозна репутаційна прогалина — у неї були самовари, які вона отримала в Кремлі. Але після того вона скасувала усі концерти в Кремлі, вона скасувала усі концерти в Криму, вона призупинила діяльність в Росії і випустила кліп “Мальви”. Ми з нею тоді зустрілися, і я був впевнений, що вона підтримує Україну. Враховуючи її двадцятирічну роботу під прапором України, враховуючи її статус Народної артистки, враховуючи її буковинське коріння, у мене не було підстав вважати, що у вирішальний момент вона не підтримає народ України. Далі ці помилки вже мали якийсь системний характер, я взагалі по-іншому оцінив можливість співпраці з нею, її життєвих пріоритетів. Ось так. Народний артист, це не просто звання, це вияв любові, поваги, шани та довіри народу, до музиканта, до творчої особистості. І це історія в 20 років, ви розумієте? Ані Лорак вона ж з 1994 року професійно працює на сцені. Це довга історія стосунків, і коли вона завершується таким глухим кутом, це безумовно боляче”, – зізнався Влад у розмові з журналісткою Аліною Доротюк.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?