Дмитро Гордон розповів, скільки йому коштує життя своєї родини за кордоном: “Продаю автомобілі”

Дмитро Гордон відомий український журналіст, якого вважають найбагатшим та дуже досвідченим. Його дуже поважають глядачі, колеги, друзі та прихильники, оскільки він дійсно є гідним цього.

Не є секретом, що Гордон має дуже велику родину, в нього була далеко не одна дружина, і кожна народила Дмитрові дітей. Це, напевно найбільш багатодітний батько в українському шоу-бізнесі. раніше у журналіста не було жодних складнощів з бюджетом та утриманням кожного члена родини. У Гордона до повномасштабної війни було не одне джерело доходу. Але зараз життя кожного українця перегорнулося з ніг на голову і все, що раніше було звичним, тепер для багатьох є недоступним.

Родина Гордона

Так, наприклад, Дмитро навіть не приховує, що його дохід значно зменшився, а гроші потрібні немаленькі. Єдине, що зараз тримає журналіста та його родину на рівні – це YouTube-канал. Він поки що приносить непогані гроші, але цього вже недостатньо, щоб забезпечити свою родину, в якій 12-13 людей.

Діти, батьки, дружина нині живуть за кордоном, а як ми знаємо в Європі життя дорожче, ніж в Україні. Тому, Гордон в інтерв’ю зі Славою Дьоміним розповів, що йому не вистачає коштів, і тому він прибіг до крайніх мір.

“Моя родина складається з батьків т з батьків Олесі, з дітей, людей, які поруч, це 12-13 людей. Моїм дітям необхідно навчатися, це недешево, хтось може захворіти, і це теж дорого коштує. Тому я продаю автомобілі, бо грошей не вистачає. Та я не хочу жалітися, бо комусь не вистачає більше” – розповів Дмитро.

Інтерв’ю Гордона

Тож, і у Дмитра Гордона також в житті наступають скрутні часи, до того ж він додав, що на одну людину потрібно приблизно тисяча доларів, а це немало, і щомісяця йому треба знаходити ці кошти, щоб його сім’я жила у гарних умовах за кордоном.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".