Переможець “Холостячки” Еллерт неочікувано відреагував на вагітність Ксенії Мішиної: “Стосунки закінчилися”

Знаменитий український комік та автор жартів Олександр Еллерт публічно відреагував на гіпотетичну вагітність колишньої обраниці Ксенії Мішиної.

Позаминулого року ще одна пара, яка знайшла своє кохання на романтичному реаліті-шоу “Холостячка” повідомила про завершення стосунків. Ксенія Мішина та Олександр Еллерт дуже полюбилися публіці за свою щирість, відкритість та бажання ділитися своєю любов’ю з усім світом.

Олександр Еллерт неочікувано відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Олександр Еллерт неочікувано відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Однак їхня історія закінчилася, а омріяного весілля та народження спільних спадкоємців так і не сталося.

Олександр Еллерт неочікувано відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Досить довго Олександр не полишав надії, що все ж таки зможе повернути кохання своєї колишньої. Про це він неодноразово говорив і на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і в інтерв’ю. Остання розмова про екс-холостячку в нього відбулася зі Славою Дьоміним напередодні повномасштабної війни.

Саме тоді журналіст поцікавився у гумориста, чи змінилось би щось, якби Олександр дізнався про вагітність Мішиної. І Еллерт поділився, що напевно був би набагато лагіднішим зі своєю обраницею, що дало б йому змогу зберегти стосунки.

“Це був би приємний знак… Я думаю, стосунки закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність переважно для чоловіка… Напевно, в цей момент я десь переключився б і пригальмував би коней у своїх фирханнях”, – зізнається Еллерт.

Варто відзначити, що комік сподівався на відновлення роману до кінця лютого 2022-го. Але під час евакуації між молодими людьми щось сталося, про що обидва не розповідають. Саме після проведеного вікенду у Буковелі обидва припинили згадувати одне про одного в медіа. Мішина попросила більше не асоціювати її з колишнім, а Олександр натомість просить більше не розпитувати його про акторку.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.