Зізнання у коханні: Лілія Ребрик поділилася, де зараз знаходиться та з ким – чоловік не поруч

Лілія Ребрик – талановита, успішна акторка театру та кіно, телеведуча й навіть танцівниця. Повідомила, що зараз знаходиться в зовсім іншому місті. Чому без коханого чоловіка та дітей?

Так, у своєму Instagram-блозі зірка любить ділитися новинами з життя та анонсами на власні виступи. Так сталося й цього разу. Артистка розповіла, що зараз знаходиться в Одесі, але з робочими цілями, адже на глядачів чекала нова порція емоцій з вистави “Номер 13”. Ніякі тривоги не завадили всім присутнім провести неймовірний вечір з кумирами.

Лілія Ребрик, гуляючи вуличками, зізналася за, що любить Одесу-маму. Акторка показала, що раніше з колегами тут часто бувала, адже концерти в місті були заплановані ледь не щомісяця. Стільки спогадів, радощів та різноманітних емоцій переповняли кожного нового разу.

“Люблю Одесу за дух свободи. Ось сьогодні показую вам весь свій маршрут. Чимчикую в театр, трішки змерзла, добре, що мала, що вдягнути. Вийшла на трасу з дороги. Я думаю для багатьох знайома ця траса. Так що, сьогодні надихалася. Море там позаду лишилося. До зустрічі в театрі”, – розповіла підписника Ребрик.

Попри оголошені тривоги та всі переживання, актори прекрасно зіграли свою виставу та подарували масу радісних моментів усім глядачам.

“Одесо, дякую. Попри безкінечні тривоги, ми таки зіграли виставу. Люди, ви неймовірні”, підписала світлину Лілія.

Лілія Ребрик у своєму Instagram

Така усміхнена, щаслива та радісна. Вигляд Лілії Ребрик доводить, що улюблена справа здатна окрилити, принести задоволення та повернути до життя навіть в непрості часи.

spot_img

Схожі статті

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.