Ніяка вона не Зеленська: ось яке прізвище перша леді України змінила після заміжжя в паспорті

Еталон ніжності, стриманості та граційності. Перша леді України Олена Зеленська до заміжжя мала прізвище з народження, яке змінила багато років тому. Про життя цієї відомої особистості поговоримо в статті.

Вміння триматися на публіці, давати влучні коментарі, підтримувати та бути з чоловіком і в радості, і в горі – добре вдається дружині Президента України Володимира Зеленського.

Жінка родом із Кривого Рогу. Відомо, що мала зовсім інше прізвище до заміжжя. З народження її кликали Оленою Кияшко. Часи змінюються, люди зустрічають справжнє кохання, тому всі люблячі дружини беруть прізвища своїх чоловіків.

Зараз подружжя Зеленських відоме на весь світ. Україна пишається Володимиром та Оленою, адже мужньо триматися, працювати, продовжувати кохати одне одного й зберігати такий міцний союз – вдається далеко не кожному.

Володимир Зеленський привітав першу леді Олену з днем народження
Олена Зеленська та Володимир Зеленський

Їхній погляд, жести та міміка доводять, що справжня любов існує. Майбутні закохані навчалися в одній школі, але в паралельних класах. Володимир завжди користувався популярністю серед дівчат, проте серце змогла заполонити лише одна.

Олена спочатку не звертала уваги на Володимира, адже була в стосунках з іншим хлопцем, проте спілкування, спільні інтереси, хобі та проведений час разом, змогли переконати жінку, що чоловік вартий її уваги.

Відомо, що одружуватися не наважувалися цілих 8 років. У Зеленського шлюб асоціювався зі швидким народженням дітей, а поспішати в цьому питанні ані Олена, ані Володимир не хотіли. Проте сталося не так, як гадалося. У 2003-му році пара одружилася, а вже через рік з’явилася на світ перша донечка Олександра. Є ще й синочок Кирило, який народився у 2013-му.

Кохання – дарує відчуття легкості, свободи, ніжності, сили. Володимир та Олена Зеленські не просто закохані, а справжня демонстрація, що все в житті можна пережити. Повага, довіра, щирість та розмови – прості, але ефективні поради, які здатні зміцнити стосунки.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.