Олена Кравець із “Кварталу-95” зізналася, що у стосунках з чоловіком криза – здавалися щасливими

Квартальна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець зізналася, як пережила першу кризу зі своїм чоловіком. Якими секретами особистого життя поділилася жінка? Читайте в нашій статті.

Олена Кравець стала широковідомою завдяки роботі в гумористичному проєкті “Квартал-95”. Роль дружини Володимира Зеленського вдавалася дуже переконливо. Можна подумати, що і в житті між ними зав’язалися романтичні стосунки, проте це не так.

Відомо, що гумористка заміжня. Має люблячого чоловіка Сергія Кравця. Пара спільно виховує трьох дітей: старшу доньку Марію, яка народилася у 2003-му році та двійнят Катерину та Івана, яких світ побачив у 2016-му.

Олена Кравець з чоловіком Сергієм

Здавалося, що подружжя живе в повному розумінні та гармонії, проте не буває повністю ідеальних стосунків. Олена Кравець в одному з інтерв’ю розповіла, як пережила першу кризу з чоловіком.

Жінка зізналася, що труднощі у взаєминах з коханим почалися після народження двійнят. Тоді Олена не згадувала за цей важкий період життя, а тепер вирішила поділитися, як вдалося подолати всі сімейні негаразди.

Впевнені, що поради багатьом знайомі та прості, але такі важливі для люблячих пар. Олена та Сергій навчилися говорити про образи, почуття, біль та слухати один одного. Головне не мовчати та правильно вміти доносити емоції своїм найдорожчим людям.

Тепер їхнє кохання стало міцнішим, а шлюб набув нового рівня справжньої довіри та гармонії. Сьогодні всі в родині повернулися до звичного ритму життя. Батьки працюють, старша донька Марія займається танцями, а малі вчаться у школі й під час небезпеки спускаються у бомбосховище.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.