Розірвали любовний трикутник: Сумська, Мірзоян, Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Зазвичай любовні трикутники у житті зірок стаються у переломні для них часи. І якби не було важко, рано чи пізно приходить час їх розривати.

Ольга Сумська та Євген Паперний

Ольга Сумська возз'єдналася з Паперним
Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Історії кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка більше 20 років. Молода акторка неймовірної вроди знаходилася у стосунках з чоловіком, який зовсім її не цінував. Ба більше, на її руках була маленька дитина. Тоді ж її партнером став молодий красень Віталій Борисюк. За короткий проміжок часу партнери на сцені стали коханцями поза нею. Після чергового скандалу вдома Ольга В’ячеславівна вирішила розірвати любовний трикутник, забрала дочку та пішла жити до нового коханого.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

З'ясувалося, що Володимир Остапчук та його колишня дружина Войченко психічно нездорові
Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Після того, як Володимир Остапчук публічно повідомив про те, що розлучається зі своєю першою дружиною Оленою Войченко розпочався скандал, якому не було ні кінця ні краю. Ініціювала його колишня дружина. Як жінка пояснювала пізніше, вона розгнівалася, адже Володимир просив її тримати в таємниці їхнє розставання, а натомість розповів про нього сам, обігравши все таким чином, як було потрібно йому.

Володимир заперечував зради, а от Олена напроти заявила, що зі своєю наступною дружиною Христиною він переписувався прямо при ній.

Арсен Мірзоян

Ольга Сумська, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук зробили вибір між обранцями і коханцями

Сімейне життя Арсена Мірзояна закінчилося у той момент, як він потрапив на вокальне телевізійне шоу “Голос країни”. Адже там він зустрів Тоню Матвієнко. Матір співачки Ніна Митрофанівна всіляко намагалася зупинити цей роман, однак все марно. Кохання розгорілося з такою силою, що Арсен покинув усе: дітей, дружину, гроші і спільно нажите майно. А в будинок до нової тещі він прийшов з пустими кишенями.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.