Син Марічки Падалко Міша святкує свої 16 років: що відомо про хлопчика та як провів власний день народження

У зіркової ведучої 1+1 Марічки Падалко сьогодні справжнє свято. Синочку Михайлу виповнилося повних 16 років. Як привітали батьки хлопчика? Що відомо про життя підлітка? Деталі в нашій статті.

Відомо, що телеведуча законна дружина Єгора Соболєва. Майбутня пара познайомилася, бувши в інших шлюбах, проте справжня любов показала своє нутро й після розлучення, Єгор та Марічка нарешті були разом. Подружжя виховує сина Михайла, який народився у 2007 році, доньку Марію 2008 року народження та Катерину, яка з’явилася на світ у 2010 році.

16 років тому Марічка та Єгор стали вперше батьками синочка Михайла. Зірка привітала хлопчика у своєму Instagram-блозі. На відео мама принесла торт, аби той загадав своє найзаповітніше бажання. Хочемо, щоб воно якнайшвидше здійснилося. Така атмосфера відразу налаштовує на тепле, щире, домашнє святкування.

Марічка Падалко показала, як привітала свого сина

Михайло активно займається спортом, обожнює футбол. Тренер пророкує хлопцю справжній успіх в кар’єрі футболіста, якщо він продовжить старанно працювати.

Проте однієї людини у день народження підлітка дуже не вистачає. Відомо, що чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв зараз захищає Україну під час війни з росією. Цікавим фактом є те, що коханий зірки корінний росіянин, уродженець Краснодара, але давно проживає на українській землі та вважає її своєю Батьківщиною.

Єгор давно готував родину до такого повороту подій, але Марічка не хотіла в це вірити, тому на тлі чуток про війну подружжя багато сварилося. Зараз жінка мріє лише про тишу, спокій, мир та зібрати всю дружню сім’ю за одним столом.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?