Говорити про дітей не хоче: Настя Каменських пояснила своє мовчання з приводу першої вагітності від Потапа

Питання вагітності співачки Насті Каменських від Потапа сколихнула всю мережу та армію прихильників пари. З 2019 року всі чекають на поповнення в зірковій родині. То чи вагітна артистка?

Навколо цього подружжя завжди була прикута увага камер, ЗМІ та всіх прихильників. Кожного разу Насті Каменській вангують нову вагітність і стверджують, що це стовідсоткова й правдива інформація. Сама артистка втомилася від цих чуток і вирішила відповісти на питання, яке давно бентежить багатьох.

Настя Каменьских дала відповідь, чи справді вагітна від Потапа

Співачка після повернення до України вперше вирішила розкрити всю правду й прокоментувати всі чутки навколо її вагітності. Зірка зізнається, що не здивована інформації, яка шириться мережею, адже 10 років всі з нетерпінням чекають, коли та буде при надії. Каменських не реагувала на такі питання, а зараз дала чітко зрозуміти, що не вагітна.

Дружина Потапа вдячна всім за хвилювання, підтримку, що чекаєте на поповнення, але насправді жінка просто трішки погладшала, тому намагається повертати себе у форму, правильно харчуватися та займатися спортом.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Стрес, війна, постійне відчуття тривоги мають великий вплив на наш організм. Зараз потрібно налагоджувати своє життя, емоційний стан для фізичного та психологічного здоров’я.

Співачка запевняє, що вони з Олексієм насправді хочуть дітей, але всьому свій час. Запевняє, що не вагітна, а все інше це звичайні припущення, розмови або власні бажання. Настя додала, що прихильники пари найпершими дізнаються про таку щасливу, радісну та довгоочікувану звістку.

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.